EGYEDI SZÁJMASZKOK

EGYEDI SZÁJMASZKOK:

HAGYOMÁNYOS FAZONÚ SZÁKMASZK ( fazonra olyan mint az eldobható egészségügyi / sebészeti maszk ) külső rész anyaga: 80% pamut, 20% poliészter belső rész anyaga: fehér színű egészségügyi textil, mely 75% PES és 25% viszkóz, fehér vagy fekete színű fülakasztóval mérete: kb. 20 x 20 cm, 3 rétegű hajtással tömege: 180 gramm Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható, akár mosógépben is mosható. mennyiség: minimum 1 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva full color nyomással.

OVÁLIS SZÁJMASZK, rendelhető középen végig varrva vagy az alsó és felső részen varrva melyen középen, vagy olalán illetve mindkét oldalán logó elhelyezhető, vagy a teljes alap anyag egyedi grafikával rendelhető. Ez a típusú maszkunk is 2 rétegű, külső rész anyaga: 80% pamut, 20% poliészter belső rész anyaga: fehér színű egészségügyi textil, mely 75% PES és 25% viszkóz, fehér színű fülakasztóval rendelhető, a maszk mérete: kb. 20,5 x 12 cm tömege: 180 gramm Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható. mennyiség: minimum 1 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva full color nyomással.

KÖZÉPEN VARRT SZÁJMASZK A legkedveltebb középen összevarrt az arc alsó részét teljesen eltakaró szájmaszk – arcmaszk, mely oldalán vagy mindkét oldalán logó elhelyezhető, vagy a teljes alap anyag egyedi grafikával rendelhető. Ez a típusú maszkunk is 2 rétegű, illetve belső zsebes varrással gyártjuk, melybe szűrő betét helyezhető mint a PM2.5 szűrőbetét ami külön rendelhető. anyaga: külső rész anyaga: 100% poliészter belső rész anyaga: 100% egészségügyi pamut (fehér színű) + zseb szürőbetétnek, fehér és / vagy fekete fülakasztóval, + további szín rendelésre. A maszk mérete: 3 méretben rendlehető, normál, közepes, és gyerek lsd. lenti kép méretek tömege: 180 gramm Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható, akár mosógépen is mosható. Mennyiség: minimum 1 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva, full color nyomással. A maszkok fülakasztója egyénileg köthető meg, majd a megkötés után ez erre kialakitott bujtatóba huzható be a megkötés, “csomó” így nem nyomja a fület vagy az arcot. Továbbá ez a maszk típus rendelhető egyébb kiegészítökkel:

  • – felár ellenében kérhető + pm2.5 szénszűrős 5 rétegű szürőbetéttel
  • – felár ellenében rendelhető orrmerevítővel
  • – felár ellenében kérhető színes fülakasztóval
  • – felár ellenében rendelhető fülakasztó állítható gombbal
  • – ingyenes kérhető nevesítve is ,ajánljuk irodákba, hostess cégeknek illetve iskolák, sport clubbok részére.

FIX GUMIS SZÁJMASZK Ez a szájmaszkunk is 2 rétegű, anyagát tekintve , a külső anyag 100% (fényes) poliészter a belső anyag 100% fehér színű pamut, ebbe a maszkunkba is helyezhető esetlegesen pm2.5 szűrőbetét. A maszk egyedi gyártás, speciális nyomdai technológiánknak köszönhetően a pantone C színkód alapján választható alapszín és a logó közvetlen az anyagba kerül, így mosható akár mosógépben is. Alsó és felső részein körben szegett, fekete gumis anyaggal a fülakasztója fix fekete gumis (nem állítható). mérete: 18,5 x 12,5 cm tömege: 120 gramm Magas hőfokon történő mosással és vasalással sterilizálható, akár mosógép en is mosható. Mennyiség: minimum 10 db-tól rendelhető egyedi logóval, emblémával vagy teljes egyedi grafikával ellátva, full color nyomással. Felár ellenében + pm2.5 szűrőbetét rendlehető hozzá. További információ: FIX GUMIS MASZK

PAMUT SZÁJMASZK mely egy vagy két színnel logózva rendelhető. A maszk külső és belső anyaga is 100% pamut a belső anyag a külső anyag színével megegyező, és fekete vagy fehér fülakasztóval. A szájmaszk egy méretben rendelhető, unisex. Minimum 50 db-tól rendelhető fekete alapszínben, továbbá pantone direkt színekben kérhető fehér, sárga, piros, kék, zöld, szürke stb. alap színekben 200 db-tól szintén egy vagy két színnel logózva. További információ: PAMUT SZÁJMASZK

SOFTSHELL MASZK új antibakteriális softshell anyagból készült maszk. A maszk anyaga 92% poliészter és 8% elasztán a fülakasztója az anyagából van kialakítva, középen varrt külső részen ergonomikus varrással. Ez a maszk egy rétegű és egy méretben rendelhető, logózható egy vagy két színnel. Több fix alapszínben rendelhető. A maszk ISO 20743 szabványnak megfelel. Megrendelés esetén a gyártás előtt látványtervet küldünk mely jóváhagyása után kezdjük meg a gyártást. Jelenleg árban ez a legkedvezőbb maszkunk így ezt a maszkot ajánljuk promóciókra vagy kis költségvetésű de egyedi maszk igényre. Minimum 50 db-tól rendelhető. További információ: SOFTSHELL MASZK

LOGÓZOTT FFP2 MASZK Az egyedi textil szájmaszkok mellett az igényekre szabva 2021.02.01-től rendelhető FFP2 maszk egyedi céges logóval ellátva is. Az FFP2 szájmaszk rendelhető 1 színnel nyomva vagy full color nyomással, minimum 50 db-tól,.Az FFP2 / KN95 / N95 maszk unisex, szabvány méret így csak egy méretben rendelhető, a maszk fehér, így az alapszín jelenleg csak fehér.Anyaga kevert, pamut és nem szőtt textil kombinációja, elasztikus fülakasztóval, és orrmerevítővel CE minősített maszk. A gyártást a látványterv jóváhagyása után kezdjük meg, a gyártási idő jelenleg kb. 3-5 munkanap a látványtervhez és a gyártáshoz a logót vektoros formátumban kérjük megküldeni. A gyártás előtt minden esetben látványtervet küldünk mely visszaigazolása után kezdjük meg a gyártást.

Minden textil maszkunk egyedileg készített magyarországon gyártott termék. A gyártási idő kb. 5 munkanap, amennyiben fix dátumra szeretné, kérjük adja meg részünkre a kért gyártási határidőt. A gyártást minden esetben a visszaigazolt látványterv után kezdjük meg, a gyártási idő a látványterv jóváhagyásától számítandó.

Áraink darabszám szerint sávosak így ajánlatkérését a maszk típusa és a darabszám megadásával várjuk: info@egyediszajmaszkok.hu e-mail címen vagy az alábbi ajánlatkérésen:

Cégünk további oldalai: