CÉGES MASZK GYÁRTÁS

A járvány itthoni megjelenésével, 2020. március óta gyártjuk a szájmaszkokat így elmondhatjuk, hogy mára több ezer db gyártása után rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, így ebben a bejegyzésben megosztjuk mit érdemes átgondolni a céges egyedi szájmaszk rendelésénél.
– A szájmaszkokat egy speciális nyomdai technológiának köszönhetően, full color nyomással gyártjuk így az alapszín is választható ezáltal a céges arculati színek is megjeleníthetők a szájmaszkon, már az alapszínben is. Továbbá a szájmaszkok kérhetők egy az egyben full color logózással. A gyártás során mind az alapszín és a logó is közvetlen az anyagba kerül, így az nem kopik a mosás és a vasalás- sterilizálás során.
– A logó vagy felirat igény szerint a maszkok oldalán elhelyezhető középre pozicionálva, vagy alulra az állcsontra vagy felülre, illetve a felső ívre vagy akár oldalt is, vagy a teljes grafika logózva, természetesen amennyiben a saját logójával megnézné ezeket a változatokat, úgy megrendeléssel látványtervet készítünk melyből a kiválasztott verzió jóváhagyása után kezdjük meg a gyártást.  A lenti képeken a középen varrt maszkok logó elhelyezéseit példával is mutatjuk.
– A szájmaszkok már több kiegészítővel is rendelhetők ezáltal is egyedivé téve, ilyen például középen varrt szájmaszkoknál a választható színes fülakasztó, akár állítható gombbal vagy orrmerevítővel, továbbá az egyedi csomagolás céges logós kulcstartós maszktartóban. Továbbá a középen varrt és a fix gumis ovális és a pamut szájmaszkok + pm2,5 szűrőbetéttel rendelhetők.

Ajánlatkérés és rendelés: info@egyediszajmaszkok.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.